Hankimine RIK-i kaudu tekitab minus alati tunde, et ma olen kõige rumalam inimene maailmas. Kas keegi teeks mulle puust ja punaselt selgeks, KUIDAS ma saavutan selle, et anda pakkujatele edasi info, et soovin selleks kuupäevaks nii palju sellistele tingimustele vastavaid sülearvuteid ja dokke renti võtta?
Enam ei tohi lihtsalt pakkujatele meile saata, nagu vanasti - tuleb Riigihangete Keskkonna kaudu seda teha. Sain seal helpdeski abiga kuskilt x-kohast siduda end oma kooliga ning justkui õigused minikonkursi tegemiseks on nüüd olemas. Sattusin täitma hanke alusandmeid - kõik see on muidugi väga ebakindel ja ma üldse ei tea, kuhu järgmine etapp välja viib või kas ma teen üldse õiget asja, aga olen kinni siin:

Mis osad ja mis maksimaalne arv?
Ja kui ma sellest "bürokraatlikust metsast" välja jõuan - dokumentide juurde, siis eeldan, et see on nüüd see koht, kuhu oma specid ehk asja sisu tuleb kirja panna? Kas tegemist on siis alusdokumendi, sisedokumendi või tulemdokumendi alla?
(Mul on emotsioone veel kogu selle süsteemi suhtes, aga neid võib kuskil hiljem arutada, praegu tahaks teada, mida ja millise hinnaga mulle sügiseks pakutaks).